Livrare

Livrarea se face din depozitul nostru din Cluj Napoca.

Livrarea este gratuită la comenzi cu valoare mai mare de 299 lei. Produsele se predau curierului în aceeași zi în care s-a făcut comanda, sau cel târziu în 24 ore (excepție făcând zilele de Sâmbătă și Duminică). Livrarea se face cu firma de curierat rapid “Fan Courier” și în maximum 2-4 zile coletul trebuie să ajungă la destinație. În cazul în care localitatea dvs. nu este în lista “Fan Courier”, puteți opta pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu. Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii.

Returnare produs

Produsele cumpărate de pe site-ul outdoor-pro.ro se pot returna în ambalajul original, fără a fi folosite, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire conform ordonanței nr. 34 din 2014.

Produse SECOND-HAND

Returnarea produselor second-hand se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul are dreptul de a returna produsul fără penalități și fără invocarea unui motiv.

Produse NOI

Returnarea produselor noi beneficiază de retur gratuit, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul are dreptul de a returna produsul fără penalități și fără invocarea unui motiv. Nu se acceptă pentru returnare, produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, zgărieturi, șocuri etc.

Poți returna produsul după completarea formularului de retur.

FORMULAR RETURNARE PRODUS