LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea se face din depozitul nostru din Cluj Napoca. Livrarea este gratuită la comenzi cu valoare mai mare de 99 lei. 

Produsele se predau curierului  în aceeași zi în care s-a făcut comanda, sau cel târziu în 24 ore (excepție făcând zilele de Sâmbătă și Duminică). Livrarea se face cu firma de curierat rapid “Fan Courier” care în maxim 1-2 zile coletul trebuie să ajungă la destinație. În cazul în care localitatea dvs. nu este în lista “Fan Courier”, puteți opta pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu. Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii.

RETURNAREA PRODUSELOR

Produsele cumpărate de pe site-ul outdoor-pro.ro se pot returna în ambalajul original, fără a fi folosite în termen de 14 zile lucratoare de la primire.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul are dreptul de a returna produsul fără penalități și fără invocarea unui motiv. Nu se acceptă pentru returnare,  produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, zgărieturi, șocuri etc.

Experiența clienților

powered by Google

★★★★★

Alexandra Gheorghita
Am cumpărat o pereche de schiuri, care a fost foarte potrivită stilului de schiat, cu ajutorul lor. Deși a apărut o problemă la unul dintre schiuri au fost foarte prompți și m-au ajutat să rezolv problema.

★★★★★

Paula Condruz
Am achiziționat o pereche de schiuri Head Residue și recunosc că îmi era cam frică să nu fie ceva în neregulă cu ele. Le-am dus la un service pentru echipamente de iarnă în București și nu au avut ce să-mi facă la ele.

★★★★★

Manuela Fazacas
Personal minunat, atmosferă prietenoasă, sfaturi excelente și produse cu un raport calitate-preț perfect!

★★★★★

Marcela Fenesan
Foarte profi băieții! Se vede că pun suflet în ceea ce fac și chiar iși dau interesul să pleci mulțumit de acolo.

×