Experiența clienților

powered by google

★★★★★

Bogdan Muresan

Personal foarte profi, prețuri extrem de bune, produse multe și variate. Din punctul meu de vedere e cel mai bun magazin de profil din Cluj. Recomand!

★★★★★

Mircea Babas

Experiența celui care vă va sfatui ce sa cumparați, în aceasta locatie, nu o veți găsi nicaieri în Cluj. Recomand cu caldură. Am cumpărat o pereche de Atomic X5 nouă, venisem să cumpăr altceva, bineințeles, dar după ce am discutat cu vânzătorul, mi-am dat seama că de această pereche de schiuri aveam nevoie. Pot să și confirm, sunt cu ele acum la schi, și este exact ce căutam.

★★★★★

Bogdan Ilea

Al doilea sezon în care achiziționez de la ei. Prețuri ok raportate la calitate, găsiți atât opțiuni de echipament nou cât și sh. Puteți face up-grade în special pentru copii sezonul următor.

★★★★★

Elena-Roxana Bârsan

Din acest loc am cumparat o pereche de schiuri cu talpa atât de impecabilă încât abia aștept să le folosesc pe pârtie! Pentru un produs second hand pot spune că sunt foarte mulțumită, atât calitativ cât și preț.

★★★★★

Sebi B

Am făcut sâmbătă o vizită pe la ei și am fost foarte mulțumit. Am găsit produse variate, seriozitate și mă declar mulțumit.